7 januari 2019

Oplevering Audi & Volkswagen Showroom van Prowin Motors, Curaçao

Begin 2019 is de nieuwe Audi en Volkswagen Showroom van Prowin Motors opgeleverd in Curaçao. LEDshine heeft in samenwerking met GEWI Technical Services een compleet lichtplan ontworpen dat voldoet aan de strenge lichteisen van zowel Audi als Volswagen.

De nieuwe LED Verlichting is geleverd door LEDshine en vakkundig geïnstalleerd door GEWI Technical Services. In overleg met eigenaar en gebruiker Prowin Motors is gekozen voor een gebalanceerde mix tussen statische LED Downlights inbouw en kantelbare en richtbare LED Spots zodat een hoge mate van flexibiliteit beschikbaar blijft voor de regelmatig van indeling veranderende showroom.

Prowin Motors is al meer dan 10 jaar een begrip op het eiland, en verkoopt naast eerder genoemde automerken ook SEAT en Porsche. Een deel van de nieuwe showroom wordt binnenkort dan ook ingericht voor de tentoonstelling van de nieuwste Porsche modellen.

Post Types
About admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.