Over Ons

Wat wij doen

Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste activiteiten.

 1. LED Producten

  Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteit LED verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, scholen, ziekenhuizen, industrie, warehouses, woningen en appartementencomplexen, maar ook wegen en parkeerplaatsen.
  De high-tech fabrieken waar onze producten worden geproduceerd zijn snel, efficiënt en flexibel waardoor onze voorraden snel kunnen worden aangevuld, en projectmatig snel geleverd kan worden aan onze klanten.

  Alle LED Verlichtingsarmaturen in ons assortiment dragen de vereiste certificaten en voldoen aan de Europese wetgeving t.a.v. LED Verlichting. Daarnaast is het merendeel van onze LED Verlichtingsarmaturen en LED Drivers getest en gekeurd op veiligheid door onafhankelijke keuringsinstituten zoals TÜV Reinland óf DEKRA.

 2. Lichtadvies

  LEDshine ondersteunt en adviseert klanten en eindgebruikers bij de keuze van de juiste verlichtingsarmaturen. Hierbij kijken wij zowel vanuit lichttechnisch als commercieel oogpunt. Onze opgedane ervaring in de loop der jaren met veel verschillende soorten projecten wordt doorgaans als zeer waardevol ervaren door onze klanten.

 3. Lichtberekeningen & Lichtplannen

  LEDshine ondersteunt haar klanten en opdrachtgevers al vele jaren met het maken van lichtplannen en lichtberekeningen. Aan de hand van uw wensen, óf die van uw opdrachtgever zijn wij in staat om snel en effectief een lichtplan te maken. Op basis van onze jarenlange ervaring met een grote variëteit aan projecten en opdrachtgevers weten we vaak precies wat nodig is voor een strak en esthetisch hoogwaardig lichtplan dat voldoet aan de eisen voor verlichting conform NEN normering.

  Aan de hand van Lichtberekeningen die wij maken met DIALux EVO & 4.1 software kunnen we nauwkeurig beoordelen welke aantallen en typen verlichtingsarmaturen vereist zijn voor een optimaal lichtplan.

   

 4. Inventarisaties

  Een inventarisatie van een verlichtingsinstallatie in een pand kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Zeker als je niet precies weet waar je op moet letten. Tijdens een inventarisatie van de verlichting is het belangrijk om de installatie fase en het eindresultaat van een project al in gedachten te hebben.

  Onze klanten en opdrachtgevers vragen ons vaak om een inventarisatie te doen op locatie. Vaak doen we dit samen met de klant, maar we worden door een aantal van onze vaste opdrachtgevers steeds vaker gevraagd om een inventarisatie alleen en in opdracht van onze opdrachtgever uit te voeren. Een langdurige prettige samenwerking en wederzijds vertrouwen maakt dit mogelijk.

 5. ROI Calculaties & Besparingsanalyses

  Uiteraard kunnen wij voor u een lichtplan of lichtberekening maken, maar een ROI calculatie en besparingsanalyse zijn minstens net zo belangrijk, en kunnen wij ook voor u verzorgen. Samen met onze klanten en eindgebruikers wordt zo nauwkeurig mogelijk de huidige en toekomstige situatie in kaart gebracht. Deze cijfers worden dan in onze financiële modellen ingevoerd, waaruit vervolgens een vrij nauwkeurige ROI prognose met potentiële besparing uitkomt.

 6. LED Reparatie & Ombouw naar LED

  Onze klanten en opdrachtgevers komen vaak bij ons met conventionele verlichtingsarmaturen die nog in een té goede staat verkeren om geheel te vervangen. Wij worden dan gevraagd of wij bereid zijn om te adviseren, óf de complete ombouw van dergelijke armaturen naar LED te realiseren. Na een korte inspectie en analyse kunnen we snel en duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn om een conventioneel armatuur om te bouwen naar een LED verlichtingsarmatuur met vervangbare LED lamp óf in veel gevallen een ingebouwde maatwerk LED module.

  Hetzelfde doen we regelmatig met verouderde 1e generatie LED verlichtingsarmaturen. Vaak komen installateurs bij ons met een LED armatuur met sterk verouderde technologie (LED chips en drivers), waar een aantal jaar geleden flink in is geïnvesteerd door hun klanten. Om uiteenlopende redenen is het vaak lastig of financieel oninteressant om armaturen compleet te vervangen. Ook in dit soort gevallen kijken we of we onze klanten van dienst kunnen zijn met onze expertise op het gebied van LED technologie.

 7. Projectmatig

  LEDshine werkt ook projectmatig met haar klanten en opdrachtgevers. Bij een project wordt er samen met een installateur en eindgebruiker een planning met logistiek plan opgesteld. Indien gewenst wordt het project opgedeeld in overzichtelijke fasen, waarbij de planning goed wordt bewaakt d.m.v. korte lijntjes met alle betrokkenen. Het beoogde eindresultaat staat tijdens dit proces altijd centraal.

Onze Visie

LEDshine is opgericht door René Prop in 2006 en is een leverancier en producent van professionele LED verlichtingsarmaturen en componenten. Korte lijntjes met onze partners en klanten, en goede service vinden wij belangrijk. Van daaruit ontstaan mooie en langdurige relaties. Klanten kunnen bij ons terecht voor hoogwaardige verlichtingsproducten en weldoordacht advies op technisch en financieel gebied. Het eindresultaat en de tevredenheid van onze klanten staan altijd centraal.

Omdat wij rechtstreeks aan onze klanten leveren, en niet via dure intermediairs zoals een technische groothandel, zijn onze prijzen scherp en competitief. LEDshine levert aan de installateur, overheid, bedrijven met zelf installerende technische dienst, en consument.

PARTNERS AAN HET WOORD