7 april 2022

Europese wetgeving zorgt voor uitfasering van fluorescerende lichtbronnen vanaf 2023

Het zal vanaf augustus 2023 niet meer mogelijk zijn om TL-5 en TL-8 lichtbronnen te produceren en te importeren. Dit heeft als gevolg dat bedrijven definitief over zullen moeten stappen naar LED verlichting.

LEDshine helpt u graag op weg om de transitie naar LED verlichting soepel te laten verlopen. Wij komen op locatie om een inventarisatie te maken van het huidige lichtplan en bieden een duurzame en kwalitatief hoogwaardige LED oplossing die specifiek is afgestemd op uw wensen. Aanvullend zorgen wij geheel vrijblijvend voor lichtberekeningen in DIAlux software voor een nauwkeurige beoordeling van de benodigde aantallen en type verlichtingsarmaturen. Hieruit volgt een optimaal en esthetisch hoogwaardig lichtplan dat voldoet aan de eisen voor verlichting volgens de NEN-normeringen. Uiteraard hoort hier ook een besparingsanalyse bij, inclusief het inzichtelijk maken van de terugverdientijd van de gehele investering. LEDshine werkt samen met een landelijk netwerk van installateurs, waarmee de installatie op een goede en professionele wijze wordt uitgevoerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geheel vrijblijvend doen wij het volgende:
1. Kennismaking en inventarisatie op locatie.
2. Het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij het maken van de juiste keuze m.b.t. LED verlichtingsarmaturen op basis van uw wensen en eisen.
3. Het maken van een lichtberekening en uitwerken van een lichtplan in DIAlux EVO software conform NEN-normeringen.
4. Het opstellen van een besparingsanalyse met berekening van de terugverdientijd.
5. Begeleiding in de uitvoering en installatie van de gekozen LED verlichtingsproducten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Post Types, Standard Posts
About admin