Schotpoort Connect locatie Nieuwegein

In september 2020 heeft LEDshine samen met Boks Elektra B.V. een nieuwe LED verlichtingsinstallatie opgeleverd t.b.v. de nieuwe opslag- en overslaglocatie van Schotpoort Connect in Nieuwegein.

Met een oppervlakte van 1.500 m2 (2000 palletplaatsen) en een hoogte van 11m is de nieuwe vestiging van Schotpoort Connect voorzien van de benodigde extra opslagcapaciteit. De grote opslagruimte is uitgerust met een zeer duurzame Smart Lighting installatie. Door toepassing van DALI aangestuurde sensoren op de LED Flexline Module armaturen wordt een aanzienlijke additionele hoeveelheid energie bespaart. In de gangpaden tussen de hoge stellingen zijn de armaturen uitgerust met speciale lens optiek voor een 30 graden stralingshoek. Hiermee wordt een zeer efficiënt en gelijkmatig lichtbeeld gecreëerd. In het expeditie gedeelte zijn de armaturen uitgerust met een 120 graden stralingshoek.

Tot slot zijn er verlichtingsarmaturen geplaatst in de kantoor- en algemene ruimtes en in de buitenruimte. In de kantoren is gekozen voor LED Panelen inbouw, LED Downlights inbouw en LED Plafonnière opbouw. Deze LED verlichtingsarmaturen bieden een zeer goede en optimale basisverlichting. In de buitenruimte zijn er LED Streetlights geplaatst in combinatie met LED Wandarmaturen Halve Maan opbouw langs de gevel van het nieuwe pand.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-09-2020

Installatie door: Boks Elektra B.V.

Producten: DALI dimbare LED FlexLine Lichtlijn Module met bewegingssensor, LED Panelen inbouw, LED Downlights inbouw, LED Streetlights en LED Wandarmatuur Halve Maan opbouw.