Schotpoort Connect locatie Nieuwegein

In december 2022 heeft LEDshine nieuwe LED verlichtingsarmaturen geleverd t.b.v. de uitbreiding van de opslag- en overslaglocatie van Schotpoort Connect in Nieuwegein. Boks Elektra B.V. heeft de verlichtingsinstallatie uitgevoerd.

Schotpoort Connect in Nieuwegein breidt haar oppervlakte uit met een nieuw aangrenzend pand en gaat van 1.500m2 naar 2900m2. De extra opslagruimte is ook hier weer uitgerust met een duurzame Smart Lighting installatie, zoals deze bij fase 1 van dit project is opgeleverd.

Door toepassing van DALI aangestuurde sensoren op de LED Flexline Module armaturen wordt een aanzienlijke additionele hoeveelheid energie bespaart. In de grote ruimte met verlaagd plafond zijn de armaturen uitgerust met speciale lens optiek voor een 90˚ stralingshoek. Hiermee wordt een gelijkmatig lichtbeeld gecreëerd voor de werkzaamheden die daar worden uitgevoerd. In het expeditie gedeelte zijn de armaturen uitgerust met een 120˚ stralingshoek.

Tot slot zijn er ook hier weer verlichtingsarmaturen geplaatst in de kantoor- en algemene ruimtes en in de buitenruimte. In de kantoren is gekozen voor LED Panelen inbouw en LED Downlights inbouw. Deze toegepaste verlichtingsarmaturen bieden een zeer goede en optimale basisverlichting. In de buitenruimte zijn er LED Streetlights geplaatst langs de gevel van het nieuwe pand, samen met LED Wandarmaturen Halve Maan opbouw.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-12-2022

Installatie door: Boks Elektra B.V.

Producten: DALI dimbare LED FlexLine Lichtlijn Module met bewegingssensor, LED Panelen inbouw, LED Downlights inbouw, LED Streetlights, LED Wandarmaturen Halve Maan opbouw.