Quintess bedrijfspand in Nijmegen

LEDshine heeft in november 2022 LED verlichtingsarmaturen geleverd voor het bedrijfspand van Quintess in Nijmegen.

Het moderne en stijlvolle ingerichte bedrijfspand is volledig ontworpen door Elke Bonnee Design. Voor dit project is gebruik gemaakt van frisse kleuren voor vrolijkheid, het geeft energie en werkt productiviteit bevorderend. Door het toepassen van stalen wanden met dunne profielen en veel glas wordt het daglicht zoveel mogelijk benut in alle ruimten.

In de kantoorruimten zijn boven de werkplekken DALI dimbare LED Lineair Pendel Lights toegepast met een warmtekleur van 3000K. De verlichting kan naar wens worden ingesteld waardoor er een optimaal lichtbeeld kan worden gerealiseerd boven de werkplekken en bureau’s. De toegepaste armaturen produceren in dit geval een prachtig lichteffect naar boven en beneden. 30% van het licht schijnt omhoog en 70% van het licht schijnt omlaag. Hiermee kan een mooie uitstraling worden gecreëerd in een kantoorruimte.

Tot slot zijn de armaturen uitgerust met een speciale aluminium reflector waarmee het licht in een stralingshoek van 60˚ wordt uitgezonden. Bovendien zijn de LED Linear Pendel Lights beeldschermvriendelijk met een lage UGR waarde van ≤19.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-11-2022

Installatie door: Totaal Techniek Groep

Producten: LED Lineair Pendel Lights – DALI dimbaar