Brezan – PartsPoint distributiecentrum in Ede

LEDshine heeft LED verlichtingsarmaturen geleverd voor het distributiecentrum van PartsPoint in Ede (voorheen Brezan Automaterialen) in samenwerking met KR Elektrotechnieken uit Veenendaal.

Als uitgangspunt is het significant verbeteren van het lichtbeeld in het gangpad een belangrijke prioriteit geweest. Daarnaast spelen uiteraard het terugdringen van energie- en vervangingskosten een belangrijke rol. Dit kan gerealiseerd worden door de armaturen in dit geval uit te rusten met DALI dimbare drivers en daglicht/bewegingssensoren.

In het magazijn is in het gangpad het LED Flexline lichtlijn systeem geplaatst. Dit betreft een efficiënt en modulair systeem voor het verlichten van grote ruimten zoals bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra en warehouses. Het lichtlijn systeem bestaat uit ’trunks’ van verschillende lengten die simpel in elkaar kunnen worden geschoven, en tezamen een bovenrails vormen. In deze bovenrails bevindt zich de doorlopende bedrading van de lichtlijn waarop snel en gemakkelijk de LED Modules (armaturen) middels een klik systeem geplaatst kunnen worden.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-01-2018

Installatie door: KR Elektrotechnieken (onderdeel van TTG)

Producten: DALI dimbare LED Flexline Lichtlijn Module