Locale horecapand in Ginnekenstraat Breda

LEDshine heeft in oktober 2023 LED verlichtingsarmaturen geleverd voor het horecapand van Locale in Breda.

De sfeervolle inrichting van dit horecapand is bedacht en uitgevoerd door de twee eigenaren en gastheren van Locale. Deze nieuwe en unieke horecazaak in Breda serveert Schiacciata’s (Toscaans platbrood) met voornamelijk lokale ingredi├źnten en dranken.

Voor dit project is een enkele spanningsrail toegepast met pendelkabels als bevestiging en LED Tracklight 3-Fase Railspots voor de verlichting in het hart van de zaak. De railspots zijn geleverd met een vermogen van 20W en zijn dimbaar. Daarnaast kan de warmtekleur naar wens worden ingesteld in 3 verschillende standen, namelijk 3000K, 4000K en 6000K. De armaturen zijn roteerbaar en gemakkelijk te verplaatsen, zodat op eenvoudige wijze de gewenste oppervlakte kan worden voorzien van optimale verlichting.

Boven de toonbank en uitgiftebalie is gekozen voor een DALI dimbare LED Lineair Pendel Light toegepast met een warmtekleur van 3000K. Dit armatuur produceert een prachtig lichteffect naar boven en beneden. Hierbij schijnt 30% van het licht omhoog en 70% van het licht schijnt omlaag. De wat fellere verlichting naar beneden belicht een duidelijk centraal punt in de ruimte en tegelijkertijd past het mooi bij de warme en gezellige uitstraling in de overige ruimte van de zaak.

Tot slot is de fotografie uitgevoerd door Marly Martens van Studio 1412.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-11-2023

Installatie door: Locale en LEDshine

Producten: 3-Fase spanningsrail incl. LED Tracklight 3-Fase Railspots en LED Lineair Pendel Light