Nieuwbouw luxe woningen Zijlsingel in Leiden

LEDshine heeft voor een nieuwbouwproject van een appartementen complex LED verlichtingsarmaturen geleverd ten behoeve van de energiebesparing en het creëren van een optimaal lichtbeeld. De uitvoering en installatie is uitgevoerd door Captein & Katerberg.

Het prachtige appartementencomplex bestaat uit 46 woningen. De LED verlichtingsarmaturen zijn toegepast in de gezamenlijke ruimten, zoals de entrees, gangen, trappenhuizen, gevelverlichting en fietsenstalling.

In de gezamenlijke ruimten is er gekozen voor de LED Plafonnière Opbouw. Voor een optimale energiebesparing zijn deze LED armaturen voorzien van een geïntegreerde bewegingssensor met dimfunctie. In plaats van continue verlichting kan de combinatie van een bewegingssensor met dimfunctie nog een additionele besparing van 80% realiseren, doordat het functioneel gebruik verlaagd wordt naar ongeveer 20%.

Voor de gevelverlichting zijn twee verschillende armaturen gebruikt. De LED Wandarmaturen Opbouw Up/Downlight (Wallwasher) creëren een prachtig strijklicht langs de gevel. De stralingshoek kan naar wens worden ingesteld middels instelbare ‘shutters’ aan de boven- en onderzijde. Daarnaast zijn er een aantal LED Wandarmaturen Opbouw geplaatst met een vandalismebestendige behuizing (IK10). Deze armaturen zijn ideaal voor gebruik in de woningbouw en kantoorpanden.

Tot slot kan Nood/Vluchtweg LED verlichting niet ontbreken in gebouwen en woningcomplexen voor een goede aanduiding van vluchtroutes.

Heeft u ondersteuning nodig bij het kiezen van LED verlichting voor een nieuwbouwproject of bestaande woningbouw? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Project Info

Project opleverdatum: 01-06-2020

Installatie door: Captein & Katerberg in Alphen aan den Rijn

Producten: LED Plafonnière Opbouw (Square), LED Wandarmaturen Opbouw Up/Downlight, LED Wandarmaturen Opbouw, LED Nood/Vluchtweg verlichtingsarmaturen.