Marriot Beach Resort Willemstad te Curacao

LEDshine heeft voor het Marriot Beach Resort op Curaçao LED verlichtingsarmaturen geleverd ten behoeve van de energiebesparing en het creëren van een optimaal en sfeervol lichtbeeld. De uitvoering en installatie is uitgevoerd door Gewi Technical Services N.V.

Het prachtig gerenoveerde resort ligt vlakbij Willemstad aan het strand en beschikt over vele faciliteiten. De LED verlichtingsarmaturen zijn toegepast in diverse ruimten, zoals de receptie, gangen, kamers en wasgelegenheden, gevels, multifunctionele ontmoetingsruimte, restaurant en fitness ruimte.

Alle LED armaturen in het Marriot Beach Resort zijn voorzien van DALI dimbare drivers. De LED strips, LED Downlights Inbouw & Opbouw, LED (Wall) Spots, LED Wall Up & Downlights zorgen voor optimale en sfeervolle verlichting in en rondom het resort. LED verlichting biedt naast het creëren van een optimaal lichtbeeld, de mogelijkheid om flink te besparen op het energieverbruik t.o.v. traditionele verlichting.

Bent u benieuwd wat LED verlichting kan betekenen voor uw hotel, resort, camping of recreatiegelegenheid? Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een kennismaking en vrijblijvende inventarisatie.

Indien gewenst, dan kunnen wij voor u een besparingsanalyse maken met terugverdientijd voor een compleet overzicht van uw investering en de financiële voordelen. Uiteraard geven we ook advies bij het kiezen van de juiste LED verlichting op basis van uw wensen.

Project Info

Project opleverdatum: 01-06-2020

Installatie door: GEWI Technical Services N.V. in Curaçao

Producten: LED Strips, LED Wall Up-Downlight, LED Spots, LED Wall Spots, LED Downlights Inbouw, LED Downlights Opbouw.