Bedrijfspand Van Voordenpark in Zaltbommel

LEDshine heeft voor een groot bedrijfspand LED verlichting geleverd voor de verbetering van het lichtbeeld en energiebesparing in de trappenhuizen en algemene ruimten. De uitvoering en installatie is uitgevoerd door KR Elektrotechnieken.

In het tijdloze gebouw zijn Suitsupply, Prodware, Cyclomedia en Eaton gevestigd. De LED verlichtingsarmaturen die zijn toegepast zijn LED Plafonnières Opbouw met een vermogen van 20W en een warmtekleur van 4000K. Deze armaturen spreiden het licht optimaal, dankzij een mooi en groot optiek met een doorsnede van 45 cm en een stralingshoek van 120°. Dit zorgt voor een prettig en helder lichtbeeld in trappenhuizen waar bv. minder of geen licht daglicht naar binnen schijnt. De Polycarbonaat optiek heeft een IK06 waarde.

Voor een optimale energiebesparing zijn deze LED armaturen voorzien van een geïntegreerde bewegingssensor met dimfunctie. In plaats van continue verlichting kan de combinatie van een bewegingssensor met dimfunctie nog een additionele besparing van 80% realiseren, doordat het functioneel gebruik verlaagd wordt naar ongeveer 20%. Voor extra veiligheid in geval van nood zijn een aantal armaturen uitgerust met een geïntegreerde noodvoorziening EL-1.

Bent u benieuwd naar een passende LED oplossing voor uw trappenhuis of galerij? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie en adviesgesprek.

Project Info

Project opleverdatum: 01-12-2022

Installatie door: KR Elektrotechnieken in Veenendaal

Producten: LED Plafonnière Opbouw LS-PLX450-20