Totaal Techniek Groep in Veenendaal

LEDshine heeft medio 2021 LED verlichtingsarmaturen geleverd voor de renovatie van het pand van Totaal Techniek Groep in Veenendaal.

Het interieur ontwerp is afkomstig van Elke Bonnee Design en sluit aan op de gehele renovatie van het pand met verschillende thema’s zoals kracht, stoer, kleur, quotes, groen en mannenwereld. Het prachtig gerenoveerde bedrijfspand wordt van binnen gekenmerkt door mooie blow-ups van technische onderdelen, pakkende teksten, uitgesproken kleur en stoere verlichting.

Onze LED Tracklights zorgen ervoor dat objecten en kunst aan de wand mooi worden belicht. Geïntegreerde LED strips in de houten wandpanelen langs de trap omhoog en de LED Aurora Pendel Lights in de lobby creëren een prachtige uitstraling. Verder zijn er door het hele pand LED Downlights Opbouw gebruikt in de kleur zwart. De downlights zorgen voor een goede basis verlichting. Tot slot zijn er in de kantoorruimten boven de werkplekken DALI dimbare LED Lineair Lights toegepast voor een optimale verlichting op de werkplek.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-06-2021

Installatie door: KR Elektrotechnieken (onderdeel van TTG)

Producten: LED Aurora Pendel Lights, LED Lineair Lights, LED Downlights, LED Strips.