Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

In januari 2021 heeft LEDshine LED verlichtingsarmaturen geleverd voor de verduurzaming van vier verschillende locaties van Leidsche Rijn Julius Gezondheidcentra in Utrecht. Dit betreft de locaties Terwijde, Parkwijk, Veldhuizen en Vleuterweide waarbij alle verlichting is vervangen door LED verlichting in het kader van een groot verduurzamingsproject. De uitvoering en installatie is uitgevoerd door KR Elektrotechnieken uit Veenendaal.

De Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra’s bieden een compleet pakket aan zorg op lokaal niveau, waaronder Huisartsenpraktijken en Fysiotherapiepraktijken. Ten behoeve van de lichtefficiëntie, energiebesparing en verduurzaming heeft LEDshine een lichtadvies op maat verzorgd inclusief terugverdienberekeningen. Er zijn verschillende LED verlichtingsarmaturen toegepast in de gangen, wachtruimtes, behandel- en onderzoeksruimtes, kantoren en trappenhuizen.

Voor de gangen, wachtruimtes en behandel- en onderzoeksruimtes zijn LED Downlights inbouw gebruikt voor het creëren van een beter lichtbeeld. Met hetzelfde uitgangspunt zijn in sommige behandelkamers en alle kantoren LED Panelen inbouw (60x60cm) geplaatst. In het trappenhuis zijn LED Wandarmaturen opbouw geplaatst, waarvan een aantal armaturen zijn voorzien van decentrale noodvoorziening.

Wilt u vrijblijvend advies op maat? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.

Project Info

Project opleverdatum: 01-02-2021

Installatie door: KR Elektrotechnieken in Veenendaal.

Producten: LED Downlights inbouw en LED Panelen inbouw.