AQ Group Bedrijfspand in Utrecht

LEDshine heeft in de zomer van 2019 de compleet nieuwe verlichtingsinstallatie geleverd voor het nieuwbouw bedrijfspand van AQ Group aan de Wetering-Zuid in Utrecht. Het bedrijfspand dat ontworpen is door Brand BBA Architecten, bestaat uit een kantoor met drie verdiepingen en een bedrijfshal. De AQ Group verzorgt onderhoudsactiviteiten aan klimaat- en drinkwatersystemen alsmede levering van waterinstallaties.

Het schitterende pand wordt gekenmerkt door glazen openingen in de metselwerk gevels waardoor er een prettig werkklimaat wordt gecreëerd. In de kantoren zijn onze LED Panelen 60x60cm toegepast in verlaagde systeemplafonds waarmee een industriële look wordt gecreëerd. De verkeersruimten zijn uitgerust met mooie LED Downlights van het type LS-DLIX195. Middels grote glaspartijen is er vanuit het kantoor ook zicht op de bedrijfshal waar onze LED High Bay LS-HBTX36 armaturen zijn geplaatst.

Op het parkeerterrein naast het pand zijn LED Streetlight LS-SLNO-40 armaturen geplaatst op masten en gevel op een hoogte van 5 meter.

Project Info

Project Opleverdatum: 01-08-2019

Installatie door: KR Elektrotechnieken (onderdeel van TTG)

Producten: LED High Bays, LED Panelen, LED Downlights, LED Tri-Proof armaturen